ONE OF OUR FAVORITES – LCHF TORTILLA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
MERHABA İSTANBUL

ONE OF OUR FAVORITES – LCHF TORTILLA

En af de ting der bliver lavet en del i vores lille køkken, er LCHF tortilla.

En  af de ting jeg har savnet ved ikke at kunne spise sukker eller gluten er mexicansk mad, især tortilla. I en lang periode havde mine veninder og jeg en aftale hver søndag, hvor vi blev forkælet hos Eva ( en af veninderne ) som laver den bedste udgave af tortilla – med alt hvad hjertet begær. Hvilket jeg virkelig har savnet meget!

Nu har jeg heldigvis fundet denne fantastiske opskrift, som ikke holder mig tilbage med en lækker mexicansk aften. Faktisk vælger Tobias altid LCHF tortilla frem for dem der er at finde i supermarkederne. Jeg er ret stolt over han prioritere min LCHF mad.

Det er virkelig en nem opskrift, det eneste du skal gøre er blot at blende følgende ingredienser:

6 æg
1 dl skyr
2 håndfulde spinat
2 fed hvidløg
5-6 tsk husk
salt & peber

Steges på panden, som en pandekage og vuppti – lækre  LCHF tortilla!

Skærmbillede 2014-07-01 kl. 15.23.45Skærmbillede 2014-07-01 kl. 15.22.01 Skærmbillede 2014-07-01 kl. 15.22.30 Skærmbillede 2014-07-01 kl. 15.23.08 Skærmbillede 2014-07-01 kl. 15.23.29

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MERHABA İSTANBUL