WOOOOW STYLEPIT - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WANTED / FASHION

WOOOOW STYLEPIT

En rebranding jeg er fuldstændig vild med!

Det er efterhånden inden hemmelighed, at jeg elsker at shoppe på nettet.
Ikke mindst at det skal passe ind til min alt for travle hverdag, så kan vi kvinder trods ikke undgå vores store passion shopping. At det hele kan ske over nettet er kun en ren fornøjelse – på denne måde kan vi få lov til at mærke, føle og forelske os, i stilhed.

En af de andre fantastiske fordele ved online shopping, er uden tvivl at butiks omkostningerne er sparet væk, hvilket gør at både du og jeg kan forelske os lidt billigere end i butikkerne.

Jeg er vild med rebrandingen fra Smartguy, Smartgirl og Smartkid til under en betegnelse, nemlig Stylepit. Ikke mindst sætter jeg stor pris på det lækre nye layout, og endnu mere på det virtuelle udtryk som er en fryd for mit øje. Som kreativ kvinde, er der intet bedre end så lækker en lookbook, der er nytænkende og virkelig tiltalende. Inspirerende for en kvinde som jeg!

Der er jo ingen tvivl om at Stylepit er noget særligt, både for kreative og/eller mode passioneret mennesker, så er der ingen tvivl om hvorfor netop de har vundet priserne som Børsens Vækst Gazelle i 2007, 2008, 2009 og 2010, samt modtaget prisen ?Ivækst?, ?Årets vækstiværksætter?

stylepit

Stylepit er trods alt en af de største mode sider og online shop i Europa, med modeeksperter som bevidst går efter hvilket visuelt udtryk de ønsker så er der masser inspiration at indhente på siden.

Vi har nok efterhånden alle lagt mærke til deres reklamefilm, som i øjeblikket høre på alle de danske kanaler. men har du set backstage filmen?

Jeg kunne bruge timevis på at forelske mig hovedløst på Stylepit!

Untitled.png

Skriv en kommentar

 • C

  Det var da utroligt, så travlt du har med at reklamere for Stylepit i dag Susanna. Har lige set dine indlæg på Jubii debatten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanna Bjerring

   Ja jeg blev bare så glad da det lykkedes mig at få en rabat der virkede inde på stylepit. Jeg synes nemlig tit at jeg har været ude for at rabatkoder er defekte også selvom der står at de virker.. Derfor extra optur da jeg endelig fandt nogen der virkede og derfor ville jeg lige dele det:) Og er da forresten glad for at du følger mig lidt inde på Jubii debatten:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanna Bjerring

  Stylepit er bare så super sejt:) Og ikke bare kan man spare penge ved at købe online, hvilket jo i sig selv er genialt, men man kan faktisk få endnu mere rabat hvis man bruger rabatkoder. Jeg fandt ihvertfald nogen på http://www.e-rabatkoder.dk/store/stylepit-rabatkode/ der virkede rigtig godt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Stald

  Fedt univers! Er det det gamle smartguy?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANTED / FASHION