BEHIND THE SCENES – ABOVE COPENHAGEN – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
YOU CAN NOT SAY NO!

BEHIND THE SCENES – ABOVE COPENHAGEN

En helt fantastisk inspirerende og kreativ dag som får endorfinerne til at pumpe rundt i kroppen!! På en af de lækker solskins dage, omgivet af smukke, kreativ og passioneret mennesker, og alle i det kreative Above Copenhagen univers af skabelsen af fotografier til den kommende kampagne.

Nu er det snart på trapperne, og jeg glæder mig jo, som et lille barn til det her!

 Modellerne Michel Patric Sian og Rasmus Ritto, var det perfekte match til vores moodboard, visoner og ønsker for kampagnen. Jeg har tidligere skudt Michel, han er ikke blot en af Danmarks vildeste dansere, men også en del af min kreative Simon Says Management familie. Som altid er en ren fornøjelse at være omkring!

Mit team bag Above Copenhagen, Tobias Aaskov og Niklas Jensen samt mit kreative team hår stylist Bardur Petersen samt min fotograf assisten Emma Matell-Hyllested, var alle med til at gøre dagen mindeværdig og fantastisk!

Lidt behind the scenes fotografier.

Skærmbillede 2014-05-18 kl. 07.48.29

Jeg glæder mig til at vise dig hele kampagnen, og ikke mindst tøjet fra Above Copenhagen.

Nu vil jeg skynde mig i studiet, dejlig søndag 🙂

 

x

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOU CAN NOT SAY NO!