A FASHION PHOTOGRAPHERS DIARY #Elsa Adams campaign backstage – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
EUROVISION DINNER WITH LOVE

A FASHION PHOTOGRAPHERS DIARY #Elsa Adams campaign backstage

bloggersandphotographers

Designeren Elsa Adams, er en af mine ynglings danske designer, med hendes feminine touch mixet med hendes rå tankegang gør at hendes unikke designs kan bruges til enhver lejlighed. Jeg er vild med hende og i aller højeste grad med hendes arbejde.

Denne dag skulle vi skyde hendes kampagne fotografier, en helt fantastisk inspirerende og kreativ dag fyldt med passioneret mennesker med hver deres kompetencer. En af de dage som får endorfinerne til at pumpe rundt i kroppen!!

Modellen er den smukke Vanessa Moe, som utroligt nok blot er en pige på 14 år.. MEN ikke mindst, hun har en helt særlig gave – udover at være ubeskrivelig smukt, har jeg sjældent møder man en så ung pige, med så meget naturligt fotografisk talent, personlighed og kvaliteter.. Hun kender sine poses og det kan ses i hendes arbejde, samt en ren fornøjelse at arbejde med! Jeg har skudt fotografier af denne gude smukke pige før, som ramte England i forhold til det anerkendte magasin Pepercut magazine! Læs hendes skønne blog her 

Elsa Adams, og mit kreative team hår stylisten Bardur Petersen, mua Lina Maarouf, samt Zenia fra var Tornado Torpedo Productions var alle til at gøre denne dag til noget særligt og unikt!

Backstage video fra dagen;

Dejlig dag til dig 🙂Untitled.png

above-copenhagen-lookbook-released12

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EUROVISION DINNER WITH LOVE