PERSONAL TRAINER - SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
WANTED / FASHION

PERSONAL TRAINER

tumblr_mr74z1b2ak1qdbqepo1_500

Træning er et af de bedste midler til at holde sig sund og rask, og det skal bestemt ikke undervurderes at det sætter fut i både humør og kroppen!

Måske er det ikke altid det nemmeste at komme igang med, hvis du ikke bliver motiveret, skubbet lidt igang eller bare ikke helt har styr på teknikken bag øvelserne. Måske kan det virke skræmmende at stå ved frivægtene, opgivet af kæmpe høje og stærke mænd! Ja sgu da, den side kender vi alle..! Alle mennesker har været nybegyndere, det handler om at springe ud i det.

 

Jeg må indrømme at jeg elsker følelsen i kroppen og nyder når mine morgner starter med en god omgang workout. At være i bevægelse, og kickstarte sin dag med træning føler jeg, giver et fantastisk energi boost til resten af dagen! Men må også indrømme, at jeg kan have dage hvor jeg finder undskyldning på undskyldning for ikke at skulle afsted, og sove bare lidt længere. Heldigvis træner min kæreste, Tobias og jeg tit sammen, så jeg har en hjælpende hånd og det gør en forskel..

Vores mavetræning har været inspireret af én helt speciel personlig træner. Sebastian Lundberg, han har delt masser motiverende videoer på hans  facebook fanpage, fyldt med øvelser som i allerhøjeste grad har gjort min træning en del mere spændende. Trin for trin fortæller og guider han dig i trænings teknikker igennem de forskellige videoer. Jeg kan varm anbefalde at du følger ham!!!

Men noget særlig motiverende skete da han delte dette opslag. Jeg tror at du som kvinde kan relatere til det særlig motiverende der sker inden i mig, ved at se dette!!!
Drømmen om at skulle stå så fit, lækker og sommerklar på blot 3 mdr, Årh JA TAK!!!

 

//

Jeg kunne ikke modstå fristelsen.. Med de resultater, så var der ingen tvivl!
Jeg VIL trænes af  Sebastian Lundberg!

Så dejlig som min kæreste er, så har han kontaktet Sebastian, og jeg har været så heldig nu at have haft 2 timer med Sebastian, og jeg er vild med de øvelser jeg lærer, den viden jeg får og kan mærke en stor forskel på min motivation i hverdagen! Jeg kan ikke vente med at ske hvad fremtiden bringer 🙂

Som lidt inspiration til din mave træning, deler jeg lige den video, som Tobias og jeg stadig arbejder ind i vores træning.

 

//

 

//

 
 
Untitled.png
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANTED / FASHION