NEW PHOTOGRAPHS – MARINA – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
NOOOO THE MORPHINE LIFE

NEW PHOTOGRAPHS – MARINA

IMG_72862lLivet som kvindelig fotografi er virkelig hårdt når man er begrænset i form af sygdom. Det er aldrig sjovt, og især tror jeg at alle kreative mennesker kan følge mig i dette; Jeg bliver sindsyg af at lægge ned, jeg mangler at være kreativ! Så i dag har jeg redigeret nogle gamle fotografier. Fotografier af en af mine meget brugte modeller Marina Ohm fra 1st option model management. Jeg nyder virkelig at arbejde med Marina, ikke mindst har jeg fulgt hendes udvikling fra new face til at blive signet i udlandet. Jeg er stolt!!!

Mua på dette shoot er Maya Trontviet, som er skøn at arbejde med! For mig betyder personlighed og hjertevarme ekstremt meget på et set, begge ting som er kvaliteter hos Maya.

IMG_7286

Marina er også en af de modeller, som jeg nyder at afprøve ideer sammen med, og har hende ofte med på mine workshops. Ikke mindst er hun fantastisk smuk, men hun er mindst ligeså fantastisk at være omkring.

above-copenhagen-lookbook-released12

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOOOO THE MORPHINE LIFE