MODEMAGASINET IN SHOOT – Kjole uden alder, Backstage – SIGNE MØRKEBERG SJØSTRØM
FOTOGRAFISKE REDIGERINGS TIPS TIL OPSTART

MODEMAGASINET IN SHOOT – Kjole uden alder, Backstage

IMG_1721

 

MODEMAGASINET IN SHOOT

Kjole uden alder, Backstage

De 7 skønne kvinder vi skal shoote i dag, er Stasia Hallas, Saseline Sørensen, Rigmor Zobel, Pernille Aalund, Anne Absalonsen, Bennedikte Balling, Cath Danneskiold Samsøe.

Koncepten er 8 sider i Modemagasinet IN, med titlen “Kjole unden alder”, det er et samarbejde mellem Stasia Hallas, IN Chefredaktør Anne Absalonsen, Signe Eflund og jeg. Det har været en spændende process til denne dag, med flere hyggelige snakke om shootet. Uviklingen af moodboardet skabte jeg på baggrund af danmarks uforudsigelige vejr, og valgte location Christiansborgs smukke ridebane. Model poses, lækre kvinder og højt humør, gjorde den kreative dag fantastisk!

Dagen i dag starter som alle andre dage, med at vækkeuret ringer dog lidt tidligere kl.05.00 – det skal lige nævnes her at jeg bestemt ikke er et morgen menneske, og oftes lige skal bruge et par timer på at vågne.. Jeg havde aftalt med Signe Eflund at mødes kl.7.10 da vi i følge min tidsplan til hele shootet skulle starte med make up og hår kl.8.00 hos Stasia.

IMG_1676

Vi mødtes med Neel Boje Larsen, som til dagligt arbejder hos Oaks og er uddannet frisør på samme tid som Signe, de to arbejder super godt sammen. Vi fik en hurtig latte inden vi checkede ind hos Stasia, vi blev mødt med åbne arme, kys og kram af den altid dejlige Bill som guidede os igennem butikken. Signe og Neel pakkede hurtigt ud så alt var klar til Stasia og Saseline ankom og skulle i gang med processen.

IMG_1727 IMG_1725

Jeg mødtes med mine assistenter – Emil Edward, Mille Ayo, Jesper Thortzen & Monica Grue Steffensen på Christiansborg, hvor dagens location befandt sig. Og dagen var sat igang – de smukke damer kom i hold af gangen, lignede hver især en million, deres poseringer og lyset var super lækkert og en drøm at arbejde med som fotograf.

IMG_1679

Mine assistenter var fantastiske og hele dagen løb succesfuld frem..

IMG_1724 IMG_1723 IMG_1687

Fantastisk, er det helt rigtige ord for hele dagen 🙂

IMG_1717

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOTOGRAFISKE REDIGERINGS TIPS TIL OPSTART